PRIME ELLER NETFLIX

PRIME ELLER NETFLIX ?!

Varför Amazon Prime Video är värt att prenumerera på

Pris:

  • Netflix: Netflix har tre prispaket: Basic (8,99 dollar/månad), Standard (13,99 dollar/månad) och Premium (17,99 dollar/månad).
  • Amazon Prime Video: Amazon Prime Video ingår i ett Amazon Prime-medlemskap, som kostar 12,99 dollar/månad eller 119 dollar/år. Amazon Prime-medlemskapet inkluderar också andra fördelar som gratis tvådagarsleverans, tillgång till Prime Music och Prime Reading.

Filmer:

  • Netflix: Netflix har ett stort utbud av filmer och tv-serier, inklusive många populära originaltitlar som ”Stranger Things”, ”Narcos” och ”The Crown”. De erbjuder också ett brett utbud av genrer och internationellt innehåll.
  • Amazon Prime Video: Amazon Prime Video har en stor samling filmer och tv-serier, inklusive många populära originaltitlar som ”The Marvelous Mrs. Maisel”, ”The Boys” och ”Jack Ryan”. De erbjuder också en mix av genrer och internationellt innehåll.

 STARTA GRATIS MEDLEMSKAP PÅ PRIME VIDEO AMAZON 

När det gäller filmer erbjuder både Netflix och Amazon Prime Video ett bra urval av populära och originella titlar. Men Netflix har ett större urval totalt sett medan Amazon Prime Video har ett mer fokuserat urval av högkvalitativa titlar.

När det gäller pris har Netflix flera prispaket att välja mellan medan Amazon Prime Video ingår i ett Amazon Prime-medlemskap. Men Amazon Prime-medlemskapet inkluderar också andra fördelar som gratis tvådagarsleverans, vilket kan göra det till ett mer värdefullt alternativ för vissa användare.

Sammanfattningsvis kommer valet mellan Netflix och Amazon Prime Video att bero på individuella preferenser och behov. Båda tjänsterna erbjuder bra värde och tillräckligt med innehåll för att hålla dig underhållen i timmar.

Varför Amazon Prime Video är värt att prenumerera på

Amazon Prime Video är en streamingtjänst som erbjuder en stor samling av filmer, tv-serier och annat innehåll. Det är en del av Amazon Prime-medlemskapet, vilket också ger tillgång till andra förmåner som gratis tvådagarsleverans, Prime Music och Prime Reading. Men varför ska du välja Amazon Prime Video framför andra streamingtjänster? Här är några anledningar:

  1. Stort urval av filmer och tv-serier

Amazon Prime Video har ett stort urval av filmer och tv-serier som inkluderar både äldre klassiker och nya originaltitlar. De erbjuder också en mix av genrer och internationellt innehåll. Oavsett vad du är intresserad av, finns det något för dig på Amazon Prime Video.

  1. Prisvärt

Medan andra streamingtjänster kan kosta upp till 20 dollar i månaden, ingår Amazon Prime Video i ett Amazon Prime-medlemskap som kostar 12,99 dollar i månaden eller 119 dollar om året. Med tanke på att du också får gratis tvådagarsleverans och andra förmåner, är Amazon Prime Video en mycket prisvärd streamingtjänst.

  1. Höga produktionsvärden

Amazon Prime Video satsar på högkvalitativt innehåll och har producerat flera prisbelönta originaltitlar som ”The Marvelous Mrs. Maisel”, ”The Boys” och ”Jack Ryan”. Dessa titlar har höga produktionsvärden och är välproducerade, vilket gör att de står ut från mängden.

  1. Tillgängligt på flera enheter

Amazon Prime Video är tillgängligt på många enheter, inklusive smarta TV-apparater, streamingenheter, mobiltelefoner och surfplattor. Du kan se dina favoritprogram när som helst och var som helst på enheter som passar dig.

  1. En del av Amazon-ekosystemet

Om du redan använder andra Amazon-tjänster som Amazon Music eller Amazon Reading, kan du dra nytta av Amazon Prime Video som en del av Amazon-ekosystemet. Detta gör det enkelt att hantera dina prenumerationer och få tillgång till allt från en plats.

Slutsatsen är att Amazon Prime Video är en prisvärd streamingtjänst med ett stort urval av filmer och tv-serier, höga produktionsvärden och tillgängligt på många enheter. Om du redan är en Amazon Prime-medlem är det en självklarhet att prova på Amazon Prime Video och upptäcka allt som tjänsten har att erbjuda. Men även om du inte är medlem än, är det definitivt värt att överväga en prenumeration för att få tillgång till en av de bästa streamingtjänsterna på marknaden.

 STARTA GRATIS MEDLEMSKAP PÅ PRIME VIDEO AMAZON 

 

Recent Posts

0