Om oss

Kort om OneFlytt

Experter på Flytt & Städ

OneFlytt är en flytt och städfirma som fungerar som ett helt integrerat serviceföretag för Flyttstädning och Städtjänster som tillhandahåller omfattande och pålitliga rengöringslösningar av hög kvalitet till både privata hushåll och företag.

Flitighet och flexibilitet är vår affärsfilosofi, vilket är avgörande för att leverera städtjänster av hög kvalitet som vi vill kunna erbjuda till rimliga priser.

"Vårt mål är att kunden är 100% nöjdmed vår tjänst. Vi betjänar våra kunder som om vi tjänar oss själva."

Shirine – Grundare

Flytthjälp Lund
städfirma
0 +

Års Erfarenhet

0 +

Genomförda Städningar

0 %

Service Garanti

0 +

Nöjda Kunder

0 %

Riskfritt

Recensioner

Detta säger kunder om oss

Vi har glädjen att dela med oss vad andra säger om oss.

Det är så rent under badkaret att man kan äta sin frukost där.

Eva Malmö

Tack för en super flyttstädning, personalen var super trevliga och duktiga. Jag önskar komma tillbaka till min gamla bostad

Tango Malmö

Bästa flyttstädning någonsin.

Peter Lund

These professionals worked miracles on my apartment! The new tenant hardly recognised it from the pictures, it was so spotless and shiny. I don't know how they did it, but I would use them again without hesitation. Very highly recommended!

Dennis Mamö

Vænliga mænniskor och vældigt god service, 5/5

Andreas Lund
  Städtjänst

  Varför OneFlytt

  Gör ditt hem så gott som nytt

  Välj oss på grund av vårt rykte av rätt och kvalitativ respons. I mer än 10 år har vi fått ett namn för kvalitet och kundservice i bästa klass.

  Vårt mål är att vara marknadsledare inom tillhandahållande av flytt och städtjänster som levererar pålitliga, kvalitets- och kostnadseffektiva tjänster till våra kunder.

  hjältarna

  Möt Städexperterna

  Detta är vårt lag med städexperter som efter gedigen utbildning kommer ut till er och gör er vardag lättare och stressfri.

  Nabeel Parry

  Office Cleaner

  Dina Macias

  Office Cleaner

  Alissa Beil

  Office Cleaner

  Få skräddarsydd offert helt kostnadsfritt

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris