Köksrenovering

Vi  vet att varje hem i Malmö har en egen berättelse. Därför strävar vi efter att kombinera modern funktionalitet med lokal charm. Vare sig det är att bevara gamla detaljer i ett klassiskt Malmö-hus eller införa en fräsch, modern känsla i ett nytt, har vi expertisen att leverera.

Med köksrenovering ingår

Detta får du

Lokal Erfarenhet: Med år av erfarenhet i Malmö, vet vi vad lokalbefolkningen värdesätter. Kvalitet: Vårt team av experter ser till att varje detalj uppfyller högsta standard. Kundfokus: För oss är ditt projekt inte bara en renovering. Det är en möjlighet att förvandla ditt hem och förbättra din livskvalitet.

köksrenovering malmö

Rivning & montering av vita varor

Ansvarsförsäkring

Bygggaranti

Städ innan & efter vita varor

Ansvarsförsäkring

Sätdgaranti

Recensioner

Detta säger kunder om oss

Vi har glädjen att dela med oss vad andra säger om oss.

Det är så rent under badkaret att man kan äta sin frukost där.

Eva Malmö

Tack för en super flyttstädning, personalen var super trevliga och duktiga. Jag önskar komma tillbaka till min gamla bostad

Tango Malmö

Bästa flyttstädning någonsin.

Peter Lund

These professionals worked miracles on my apartment! The new tenant hardly recognised it from the pictures, it was so spotless and shiny. I don't know how they did it, but I would use them again without hesitation. Very highly recommended!

Dennis Mamö

Vænliga mænniskor och vældigt god service, 5/5

Andreas Lund

Mer om Byggstädning

Det här ingår: Rivning, bortforsling, montering och tätskiktsystem Snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare 10 års garanti

Boka Byggstädning

Få en kostnadsfri offert idag för Byggstädning

Byggstädning utförd av OneFlytt innebär att kunden ska alltid vara 100 % nöjd. Därmed vågar vi lova städgaranti på utfört arbete.

Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med städningen kontaktar du oss inom 5 dagar så vi kommer och åtgärdar det.

Malmö

0