Flyttkartong/låda

Top 10 – veckans produkt – Hem & Kök, skaffa nya flyttkartonger

Flyttkartonger x 15, 25 30 st

Mått: 621 x 301 x 331 mm kan belastas upp till 40 kg, professionell låda, stabil flyttlåda

Bra och billiga flyttlådor: Så sparar du pengar vid din nästa flytt

Att flytta kan vara både spännande och stressigt på samma gång. Oavsett om du flyttar inom samma stad eller till en annan, kan en av de största utmaningarna vara att hitta lämpliga flyttlådor. Här är några tips för att hitta bra och billiga flyttlådor när du flyttar, antingen 15 eller 30 stycken.

  1. Begagnade flyttlådor Ett av de enklaste sätten att spara pengar på flyttlådor är att köpa begagnade. Kolla med ditt lokala varuhus eller postkontor, eller leta på online-plattformar som Blocket eller Tradera. Du kan också fråga i sociala mediegrupper om någon har begagnade flyttlådor som de vill bli av med.
  2. Återanvänd kartonger Har du nyligen fått leveranser i kartonger? Om ja, kan dessa kartonger återanvändas som flyttlådor. Se till att de är i bra skick och räkna ut vilka storlekar som behövs för att passa dina ägodelar.
  3. Köp i bulk Om du behöver ett stort antal flyttlådor kan du överväga att köpa dem i bulk. Många företag säljer flyttlådor i paket om 15 eller 30 stycken till ett rabatterat pris jämfört med att köpa dem individuellt.
  4. Billiga alternativ om du letar efter ett billigt alternativ, kan du överväga att använda pappkartonger som du själv monterar. Dessa är ofta billigare än traditionella flyttlådor och kan enkelt staplas på varandra. Se dock till att du väljer en kvalitetspapp som är tillräckligt stark för att bära dina ägodelar.
  5. Gratis alternativ Vissa butiker och företag ger bort sina kartonger gratis. Kolla med lokala matbutiker, elektronikaffärer eller apotek och fråga om de har några kartonger som de vill bli av med. Se bara till att de är av tillräckligt hög kvalitet för att bära dina ägodelar.

Att hitta bra och billiga flyttlådor är ett av de enklaste sätten att spara pengar när du flyttar. Genom att leta efter begagnade lådor, återanvända kartonger, köpa i bulk, använda billiga alternativ eller få tag i gratis kartonger, kan du minska dina flyttkostnader. Tänk på att välja kvalitetskartonger som är tillräckligt starka för att bära dina ägodelar och att stapla dem på ett säkert sätt när du packar dem. Lycka till med din nästa flytt!

<<Beställa 15 st – Nu, här >>

<<Beställa 30 st – Nu, här >>

<<Beställa 25 st för 437 kr>>, NYTT

 

0