ARNOMED Engångshandskar i Ljusblå, Svart, Nitril Storlek M – För en säker och hygienisk arbetsplats

Top 10 bäst produker, kök

Engångshandskar i Ljusblå Nitril Storlek (S-XL) –

För en säker och hygienisk arbetsplats

Att använda engångshandskar är en viktig del av att upprätthålla en säker och hygienisk arbetsplats. ARNOMED erbjuder högkvalitativa engångshandskar i ljusblå nitril, som är perfekta för användning inom en mängd olika branscher. I denna artikel kommer vi att titta närmare på ARNOMED engångshandskar i storlek M och varför de är ett utmärkt val för din arbetsplats.

Vad är ARNOMED engångshandskar? ARNOMED engångshandskar är tillverkade av högkvalitativ nitril, som är ett syntetiskt material som är hypoallergent och passar utmärkt för personer med känslig hud. Handskarna är också latexfria, vilket gör dem lämpliga för personer som är allergiska mot latex. ARNOMED engångshandskar finns i flera olika färger och storlekar för att passa olika behov.

Fördelar med ARNOMED engångshandskar i ljusblå nitril storlek M:

  • Högkvalitativt material som är hypoallergent och latexfritt
  • Tunn design för optimal rörelsefrihet och komfort
  • Ljusblå färg som ger en distinkt identifiering av handskarna
  • Mikrotexturerad yta för bättre grepp
  • För engångsbruk som minskar risken för smittspridning och kontamination

Användning av ARNOMED engångshandskar: ARNOMED engångshandskar i ljusblå nitril storlek M kan användas inom en mängd olika branscher, inklusive sjukvård, livsmedelsindustrin, rengöring och många fler. De är utmärkta för att skydda både användarens händer och arbetsplatsen från smittspridning och kontamination. Handskarna kan användas för en mängd olika ändamål, inklusive hantering av livsmedel, desinfektionsmedel och kemikalier, patientundersökningar och mycket mer.

Hur man väljer rätt storlek på ARNOMED engångshandskar: Det är viktigt att välja rätt storlek på engångshandskarna för att få optimal komfort och skydd. För att välja rätt storlek, mät handens bredd på det bredaste stället (vanligtvis över knogarna) och jämför med storlekstabellen. ARNOMED engångshandskar finns i flera olika storlekar, från XS till XL.

Lär mer..

 

 

0